Myshelg

Har haft en riktigt myspysig helg med S. Bara varit hemma, tittat på film och TV, lyssnat på musik och ätit, ja... inte jättenyttigt.

Sing-a-longen i torsdags var riktigt, riktigt kul! Synd bara att en dam på raden bakom oss uppenbarligen trodde att hon kunde sjunga som Malena. Hon har säkert varit duktig en gång i tiden, men yikes! Uttrycket på S ansikte när damen (med pälskappa ska tilläggas) tog i och siktade på höga C var oslagbart;) Malena var toppen som vanligt och dirigenten påminde ruskigt mycket om franskaläraren från gymnasiet och var liksom honom jätterolig! Så det var en härlig kväll:)

Jobbet i fredags gick sååå mycket bättre än gången innan, även om det upptäcktes att en av skärmarna som ska dels skymma mig och påklädaren, dels skyla Ann & Karin när de byter om, inte längre finns i huset! Panik! Vi letade i alla möjliga skrymslen och vrår, utan resultat. Fick se en hel del av Operan dock, så helt i onödan var det inte!

Nu laddar vi inför en ny vecka, med nypremiär på Operan imorgon och sen varvas jobb med skola i tre veckor framöver. Bara att ta ett djupt andetag och dyka i med huvudet före! Here we go...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0