Sjuk

Har drabbats av någon slags blandning av allergi och förkylning. Den fina blandningen gör att inga allergipiller hjälper 100%, så förutom dem proppar jag i mig Ipren, c-vitamin, Berocca... För att inte tala om nässpray och ögondroppar! Men hade det inte varit för näsan så hade det ändå varit helt ok. För min näsa är just nu helt vild och har bestämt sig för att vara täppt och rinnig på samma gång. Men vet ni vad, jag ska nog inte klaga ändå. Har pratat med mamma i telefon, och både hon och lillasyster har varit däckade av kräksjuka. Så... då tar jag nog hellre min allergi/förkylning.

Fick hem mina nya skor idag! Ett par låga tygskor och ett par ballerinas från DinSko. Har inte riktigt hunnit glädja mig åt dem än, är ganska mör efter en lång dag med både jobb och skola. Får hurra imorgon istället.

Nu kommer min älskling snart hem från jobbet, med löfte om att ta hand om mig och det får faktiskt ett litet ynkligt hurra just nu! Mer än så förmår jag inte för tillfället. Skynda dig hem baby!! Jeg savner min smukke pige!

Usch...

...vad jag har blivit lat med bloggen! Om det är vårtrötthet eller bara lathet vet jag inte... Men ska försöka bättra mig!

Igår köpte jag och älsklingen mala-beads. Mala är en sorts, tja... Ni vet som de där rosaries som katoliker ibland har? Som långa armband med pärlor som man kan använda för att räkna böner osv? Sådana, fast de är buddhistiska. Jag köpte mina (eller, Stine köpte dem, som en prestent <3) på http://www.dharmashop.com . De här fina väntar jag alltså på nu!


Sen köpte jag även 2 par skor, måste bara ha lite nya, lättare skor nu till våren, så att jag kan slänga ut en del gamla som håller på att falla isär... Blev ett par låga, grå tygskor och ett par enkla, vita ballerinas. Förhoppningsvis kommer vi hinna få både våra malas och mina skor lagom till vi åker till Helsingborg/Köpenhamn om 2 veckor! Är sjukt nervös inför Köpenhamn... Ska träffa en av Stines bästa vänner och hennes flickvän. Det blir första gången jag träffar Stines vänner/familj! Hjälp liksom! Försöker lugna mig med att så underbar som min fina Stine är så måste ju de hon har valt att ha som vänner också vara schyssta. Eller hur:)? Nerver eller ej, riktigt kul ska det bli! Har aldrig varit i Köpenhamn förut, och vad bättre än att åka dit med någon som bott där och hittar som i sin egen ficka? Vi ska äta på en mysig tapas restaurang som heter El Perón och sen kanske gå ut och dricka en lille smule, som man säger på danska^^ Eller gör man det? Jag brukar säga så iaf... Återstår att se om det går hem eller inte!

Long time, no bloggin'

Var ett tag sen jag skrev senast... Illa, eftersom jag bestämt mig för att inte ge upp bloggandet, som jag gjort många andra gånger. Men det har varit lite mycket, både för mig och älsklingen och jag har haft annat att fokusera på. Men nu känns det som om vi går mot ljusare tider, på alla sätt och vis:) Den 1 april börjar jag på mitt nya deltidsjobb (som jag ska kombinera med heltidsstudier) på Operan! Ska jobba i deras bibliotek med att inventera produktioner från 1773 till nu, och lägga in allt i en databas som ska vara klar 2012. Fick anställning till 1 oktober, vilket betyder att jag kan sluta noja över att hitta ett roligt sommarjobb! SÅ skönt!! Förhoppningsvis kommer det betyda att jag kan sänka mitt studielån lite. Kommer antagligen inte kunna ta bort det helt, men åtminstone en del... Om jag kan lyckas få jobbet förlängt efter 1 oktober skulle det vara helt fantastiskt, för då behöver jag förhoppningsvis inte ta studielån i höst! Och eftersom det antagligen blir min sista termin skulle det vara toppen. Jag har nämligen bestämt mig (i stort sett) för att hoppa av kulturentreprenörprogrammet i Uppsala för att läsa kandidatkursen i teatervetenskap i höst och på så sätt kunna ta ut en examen i kulturvetarlinjen i Stockholm i stället. Håll tummarna för att min plan funkar:)!!

RSS 2.0