Skön helg

Precis vad vi behövde! Igår var vi på ett rep av Körsbärsträdgården av Mats Ek på Dramaten, sen åt vi lunch/middag på Jensens och åkte hem till Uppsala och mös hela kvällen, utan TV! Bara lite härlig musik, böcker och prat. Det var verkligen en perfekt fredagskväll!

Idag var vi ut en sväng till IKEA för att kolla soffor, om vi skulle lyckas få en större lägenhet (håll tummarna!!) och hittade mycket fint! Tyvärr är soffan vi helst skulle vilja ha lite väl dyr, men vi hittade en annan billigare som mer än duger:) Kom, som alltid, inte hem tomhänt (vem kan det?) utan köpte en förpackning återförslutningsbara påsar som är perfekta för att t.ex. ha med frukt eller mackor till jobbet/picknick, eller till att frysa in saker styckvis.
 Nu har älsklings-Stine fixat ungsstekta potatisklyftor OCH har choklad/apelsin-muffins på G, så nu är det dags för mig att göra en insats och fixa köttet!
Hoppas alla har en skön helg:)

Kommentarer
Postat av: simone

Det lät riktigt härligt det och jensens är för gott :D

2010-05-10 @ 11:19:38
URL: http://fattybom.se
Postat av: Kusin Cissi

Åh de lät ju verkligen myys..

Och ikea e ju hur kul som helst,alltid!

Vi har förresten en stor hörnsoffa som jag tror heter Karlstad(?) som vi ev, ska kränga o köpa en ny sen. Den e i tyg,chokladbrun. men finns ju nya överdrag att köpa om brunt inte skulle vara färgen.

Detta e inget som kommer att ske just nu då bebis kommer till världen snart o så.. Men kan ju vara en liten karamell att suga på kanske?? Ni kan ju se hur den ser ut när ni kommer o hälsar på bebis sen oxå!! Sköt om er så länge!

Pöss o kram Cissi

2010-05-15 @ 18:00:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0